Mer rubriks-idé-torka

Jajamen. Idag var det ännu en vanlig onsdag; vi jobbade vidare med musikalen, fast vi kunde inte vara i aulan som vi brukar :3 Efter skolan var jag och fyra kompisar hemma hos mig och filmde :) Det var ju kul det.
Blev ett kort inlägg idag x'D Ibland står det bara still i huvudet :''P Bye!


Vattenpöl

Idag var det tisdag. Ja, det var det faktiskt. Dagen började som vanligt med gympa (volleyboll den här gången :D), sedan var det dags för NO prov. Upptäckte efter gympan att min mobil var borta, så jag satt mest och var orolig, men så plötsligt började brandlarmet gå. Det var bara en övning, som tur var :) När vi skulle gå tillbaka till klassrummet smet jag och kollade i mitt skåp efter mobilen, och som tur var så var den där :) Sedan efter det skulle vi fota affischen till musikalen; det blev säkert jättebra :) Alla hade bra kostymer iallafall ^^ Sedan hade vi SV/SO och tillsist B-språk. På vägen hem skulle vi gå över en snötäckt liten äng, och rätt var det var trampar jag rätt ner genom snön och hela foten dränks i isvatten >.<' Det blev... blött... och kallt. Usch x''D Haha, och nu sitter jag här och ska lata mig och kolla vidare på Naruto som vanligt ^^ :) Avsnitt 182 nu; vill komma till Shippuuden xD :''P Det är ju typ bara fillers nu fram till sista episoden, men jag vill se det ändå =) Iallafall, bye bye!

Micis

Måndag igen

Ja nu är det skolvecka igen :P Idag var jag trött på morgonen, delvis för att man har ställt fram klockan en timme (vilket gör att hjärnan typ "tror" att man går upp tidigare än vad klockan är) och delvis för att det precis har varit helg :3 Iallafall, matten var faktiskt rolig, eftersom jag och en kompis gjorde gruppuppgifter :D Vi blandade med rätt mycket flumm också XD hehe. På svenskan hade vi lästimme. Läser Vargbröder 3 för tredje gången, men den är spännande ändå :) Var rätt så länge sedan jag läste den sist faktiskt :P Annars var det inte så mycket speciellt; vi fortsatte att jobba med musikalen som vanligt :) Nu ska jag kolla på Naruto, ta en macka och bara slappa tills efter maten, då jag måste plugga lite till inför provet :) Bye bye!

Micis

Lat

Hallojsan! Jag har lite problem. Nu börjar jag komma in i tonåren på allvar x''D Jag är jättelat O.o Har knappt pluggat till provet nånting, och det är om två dagar. Idag MÅSTE jag plugga xD Jag har dock inte så svårt med prov och så, så det är ingen jättepanik situation, men ändå -.- Måste även säda mitt bombnedslag till rum och duscha. Ska se hur mycket jag kommer smita undan innan dess? Haha, nej men nu ska jag faktiskt ta och sätta igång. Vi ska kanske åka och bowla eller bada idag också, yay :D  Hittills har jag inte hunnit göra så mycket annat än att äta frukost och sitta vid datorn. Jag hade tänkt animera lite idag också, om jag hinner med det xD Vill även kolla på Naruto och bara slappa.... Gah, jag + mycket att göra = kaos XD
Hehe, men bye bye! :)

Micis

Lööööööörrrrdaaagggg

Jag är dålig på rubriker, jag vet x'''3 Iallafall. Idag har det varit en hyfsat bra lördag. Det är ju helg, så :P Jaaa jag har inte gjort särskilt mycket speciellt förutom att sitta vid datorn. Snart blir det ju Earth Hour också :D Vi ska spela spel och lite sånt, myys ^^
Bye!

Micis

Friday

Idag var det en helt vanlig fredag :) Eftersom vi har halvklass på NO:n så hade vi två håltimmar, och på den första byggde vi ett träd till musikalen :) Det blir säkert bra; fast vi har inte satt ihop det än :P Hände inte så mycket intressant förrutom det :3
Märker att mina blogginlägg är väldigt korta och ointressanta, men jag kommer inte på nåt mer att skriva x3 hehe. Bye bye!

Micis

Hallojsan

Ja hallå där! Idag blev det mer musikalarbete + Matte, NO och B-språk. Vi körde igenom hela manuset två gånger, så nu börjar det sitta :) Idag har jag tänkt att bara slappa (och plugga. Och duscha. *suck*) och kolla på Naruto :P :) Får se hur det går, så lat som jag är :P Men nu börjar det bli lite ont om tid, eftersom provet är på Tisdag, så min vettiga sida kommer nog att ta över såsmåningom.
Jag är också lycklig, för idag är det VÅFFELDAGEN! (Tror jag? Vi ska iallafall äta våfflor :''D) Det är riktigt roligt ;);) Våfflor är så gott.
Ja det var väl allt jag hade att säga idag; bye bye!

Micis

Öhum...Ja... Onsdag?

*Rubrik-idé-torka*
Nåja. Idag blev det mycket musikalarbete: Först en timme på morgonen, sedan ungefär två timmar (eller mer?) på eftermiddagen :) Det är ju roligt iallafall ^^ Efter skolan spelade jag och några kompisar in lite film, och vi lyckades faktiskt spla in hela två scener (på typ 2 ½ tim.) x''P :) Men det var trevligt det också. Nu sitter jag här och latar mig framför datorn :''3 xD Ska kolla på Naruto hade jag tänkt ^^ Bye!

Micis



Börja blogga igen

Ja, nu har jag nog latat mig tillräckligt länge xD Ska börja försöka uppdatera lite oftare, i bästa fall varje dag, även om det kanske bara blir nån rad eller två :P Ja, då börjar vi väl med lite planering:

Egenritade Bilderna
Ja, jag har ju tidigare ofta lagt in egenritade bilder här som ni har sett, men jag känner att det blir jobbigt att lägga upp bilderna på så många sidor, så om ni fortfarande vill se dem så kan ni kolla min Deviantart :)
www.Silverlykta.deviantart.com 

Animationer
Ska nog inte ha några röster till Adventures of Ray ;/ Orkar inte förklara allt igen, så om ni vill läsa mer om det så finns det en video upplagd på youtube ( www.Youtube.com/Silverlykta ). Där finns även Three Friends Journey - Episode 5 ;) Har påbörjat episode 6, men det kan dröja ett litet tag innan den kommer ut, om jag nu inte får lust att press-animera i helgen xP :) Ska förresten använda Photoshop till mina animationer från och med nu, så det kommer förhoppningsvis att bli mycket snyggare =)

Öhum.... det var typ det enda.... xD
I skolan går det väl bra för tillfället; vi jobbar mycket med våran musikal nu :) Jag har fått en roll med hela fyra repliker!! *Eheheh.....lol* YAY! x'''D Annars har jag bara latat mig hemma och pressat NARUTO <----- väldigt bra anime! :D:D:D Är på avsnitt 153 av 220 i den första, sedan kommer Naruto Shippuuden som inte är klart än :''P
Nåja, det var väl det. Idag hade jag tänkt att spela WoW och fortsätta att kolla på Naruto :P Hehe :)

RSS 2.0